De werkruimte op Open Monumentendag

scherven_open_monumentendag_2019-150x150-1Tijdens het weekend van Open Monumentendag was de archeologische werkplaats geopend voor het geïnteresseerde publiek. Op zaterdag 14 september maakte Omroep Pim van onze werkzaamheden, activiteiten en bodemvondsten een mooi verslag. Klik verder om dit verslag te bekijken.

Voor de eerste keer nam de werkgroep deel aan de landelijke Open Monumentendag in Monnickendam. Met het thema “Plekken van plezier” waren het Waterlandsmuseum De Speeltoren, Huis de Bruinvis, ook wel “Het Klooster” genoemd, de Grote Kerk en de werkruimte van onze werkgroep deze dagen geopend voor het publiek.

Hieronder het videoverslag, welke ontleend is aan aan het online artikel “Open monumentendag 2019 in het teken van Plekken van Plezier“.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s