ArcheoNieuws

ArcheoNieuwsSinds deze week verstuurt de werkgroep haar eigen e-mailnieuwsbrief “ArcheoNieuws” naar leden en geïnteresseerden. In deze nieuwsbrief, welke om de 14 dagen wordt verstuurd, meer over de ontwikkelingen omtrent de werkgroep. Naast de werkgroep ook nieuws m.b.t. archeologie en historie rondom Waterland en omgeving. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen lees dan verder.

In deze bijzondere tijden, waarin de leden van de werkgroep elkaar niet kunnen ontmoeten op de wekelijkse clubavond, hebben we de ArcheoNieuws(brief) in het leven geroepen. In deze nieuwbrief meer over de stand van zaken rondom de werkgroep en de archeologisch-historische berichtgeving in media, onderzoeksrapporten en verslagen die van invloed zijn op de archeologie (en historie) van Waterland (en omstreken).

Mocht je deze nieuwsbrief nog niet ontvangen en geïnteresseerd zijn, geef je dan geheel vrijblijvend op door naar deze pagina te surfen.